Sunday, 19 May 2013

hai hai.....Assalamualaikum...selamat jumpa balik...walopon ak rasa ak sorang ja yg dok ckp sorang2...well ak xkisah..janji ak hepi sorang2 pon xpa....ye kerr...huh...yelah *kot....huhuhu...ak nak cerita apa arh...xdak sgt apa pon...suma ni pasal life ak semata mata ...ye 'semata' sebab ak xtaw nak cita pasai orang lain...muahaha....matrik dah habih...so skrng ni xdak apa sgt yg ak bwt...kje je...hoho...*babysitter maa*..omey omey jerw bebudak tu...macam2 kerenah....penat la jgak...pegi pgi balik ptg...then time cuti ni kebetulan anak kawan mak ak tu taun depan anak dia darjah enam..*taun depan kay take note*hahaha...tp dia ckp nak sruh ak ngaja budak tu...kira mcm private tutor la kot....muahaha...memandai ja aku ni...tp memang larh.....dah aku ajar dia sorang jew an...hahaha....adik ak pon cari tok guru lain nak sruh ngajar dia...hahaha...adik ak plak yg pegi tuition luar...tapi ak xkish sgt pon...setakat nak ngaja budak2 kolah rendah ni haaa....why not tolong orang an...dapat pahala sikit haa...daripada ak keje makan tido je...kan kan kan...gemok kang xdak org nak...*pergh gatai jgak* aish..mna ada...fitrah kot...haha....*urrhhgg tapi skrng dh chbby sgt kott* heee...hasil duduk rumah...memngla...xdak spa nk mnghabiskan stok makanan...ak je la...yg lain pegi sekolah...duduk asrama...pegi PLKN larh...mak abah confirm pegi kje...*PLKN ..AIK? ?* a ah...kita setaun sorang dengan adik yg second tu...so bley bwt kwn la kan...umo lbih kurang jerw haaa....apa2 rahsia ak suma dia tahu..pastu bila gaduh kadang naya jgak aku..tambah masa kecik2 dolu2....slalu jaa dia jdkan rahsia ak bahan dia ....mula nak heboh satu rumah...herrgghh...hampeh...agak kesakitan di situ...biasa la adik beradik an...haha...masa tu xcerdik lg...skrng nasib dia xbwt mcm dlu...dah pndai pikir lettew....ceh ak kutuk dia...muahaha.....nananana...ok hepy holidays untuk org yg sama waktu dgn ak...yg xhabis exam lg tu...selamat selamat exam larh yerw...*berkerut lidah haish nak nyebutnyer* k buhbye...ak nak baca novel KELABU by Nadia Khan..keluaran FIXI...panjang lebar ak trang...muehehe :D

No comments:

Post a Comment